Strip-expositie

Strip-expositie ‘Alexander De Grote’ 
Proost en Barcas
30 april t/m 6 juni

______________________________________________________

Workshop:
zo 22 mei 10u-12u – voor kinderen van 9 tot 14 jaar – inkom € 5
Bestel hier tickets 
 

______________________________________________________

www.bartproost.be

Perstekstje workshops:
Een fijne workshop met striptekenaar Bart Proost! Bart is, samen met scenarist Barcas, het creatieve brein achter de stripreeks Alexander De Grote. Samen met Verhast maakte hij de beeldroman ‘Kaspar Hauser’.  In mei brengen ze hun strip-exposities naar Bocholt en Kaulille!
Speciaal daarvoor komt hij op 22 mei – 10u00 naar de Kroon om striptekenaars in spe op een eenvoudige wijze enkele basistechnieken aan te leren. Daarna kunnen de jonge artiesten heel snel zelf aan de slag.
Een educatieve stripexpositie over ‘Alexander De Grote’. Deze tentoonstelling is gebaseerd op de albums uit de stripreeks ‘Alexander De Grote’. Dit is een komische avonturenreeks die vertelt over de jeugd, de invloed, het geloof en de veroveringszucht van deze legendarische Macedonische koning.
Iedereen is welkom op de deze leuke, mooie en leerrijke expositie die zowel historische feiten (over Alexander en zijn leven) als mythologische weetjes (over Griekse goden en mythische wezens) weet te combineren
Deze grote expo is gratis te bezoeken en ze is bedoeld voor alle leeftijden. Bezoekers (ook en zéker de kinderen) kunnen een leuk quizje oplossen, terwijl ze de expo bezichtigen en zo ook meedingen naar een leuk strippakket.