Bjorn Kiggen en Greet Reekmans

vrijdag 19 november 2021 – 20u15 UITGESTELD!
NIEUWE DATUM: vrijdag 25 maart 2022 – 20u15
Inkom:
kassa 12 € – voorverkoop 10 € –
abonnement 8 € – jongerencultuurpasbocholt 6 €
Bestel hier tickets
 

Bjorn Kiggen en Greet Reekmans, twee auteurs uit Noord-Limburg brengen hun verhalen nu samen naar het podium. Twee verschillende verhalen van hoop en inspiratie maar met één rode draad: “Zolang je maar opstaat als je valt.”  
Bjorn, geboren in Kaulille, is de auteur van het autobiografische zelfhulpboek “De jongen met de goedkope loopschoenen”.  Dit verscheen in het Nederlands en Engels en ging ondertussen al meer dan 700 maal over de toonbank. 
In zijn boek beschrijft Bjorn de heftige strijd als jongere tegen steeds sterker wordende paniekaanvallen die hem tot een absoluut dieptepunt brachten. Dankzij zijn wilskracht lukte het hem toch nog een normaal leven op te bouwen.  
Bjorn wil met dit boek lotgenoten maar ook hun omgeving helpen en hoop geven.   
Greet, geboren en getogen te Bree, schreef het autobiografische boek “Ik was 18 … en de wereld stond stil” dat in december 2020 verscheen en waarvan al bijna 400 exemplaren werden verkocht. In haar boek vertelt Greet hoe een zwaar verkeersongeval haar leven volledig overhoop haalde. Haar vriend was op slag dood en haar eigen leven hing aan een zijden draadje. Ondanks alles lukt het haar om uit het zwarte gat te kruipen en haar leven weer op de rails te krijgen.
Greet hoopt met haar boek mensen een hart onder de riem te kunnen steken, en de kracht en moed te laten vinden om in een moeilijke periode van het leven toch door te blijven gaan. 
 Laat je ontroeren en inspireren door hun krachtige levensverhalen. 

BJORN KIGGEN EN GREET REEKMANS 

“STA OP ALS JE VALT”

DE VOLLEDIGE OPBRENGST GAAT NAAR HEDERA HELIX VZW