Matthias Romir

zaterdag 4 maart 2023 – 20u15 
Inkom: kassa 18 € – voorverkoop 16 € –
abonnement 14 € – jongerencultuurpasbocholt 9 €
Bestel hier tickets
 

In zijn show “Life is…(short stories)” brengt hij zijn publiek in VERVOERING met een verzameling visuele en woordenloze “anecdotes” over ons gekke dagelijkse bestaan. 

Zonder woorden verhaalt hij over verdriet, de angsten en de hoop van iemand die uit zijn beperktheden probeert te ontsnappen en terzelfdertijd op zoek is naar steun en veiligheid. Met muziek en soms korte videofragmenten ontpopt Matthias’ unieke jongleerstijl zich als een uitdrukkingsvorm die ver afwijkt van de oubollige circuscliché’s. 

Matthias Romir is ontegensprekelijk WERELDTOP. Hij groeide op in de Europese jongleerfestivals. In 2008 (hij is dan 15 jaar actief), kiest hij definitief voor zijn passie en toert hij wereldwijd op festivals, in theaters en op evenementen. 

Hij geniet bekendheid omwille van zijn unieke en innovatieve jongleerstijl, gecombineerd met zijn zin voor humor en bizarre typetjes. “Dit is circus en jongleren TO THE NEXT LEVEL. Samengevat: prettig gestoord, jongleur van wereldformaat, geen woorden maar daden, met humor én risico”

MATTHIAS ROMIR

‘LIFE IS …SHORT STORIES!’