Christophe Vandegoor – Jelle Cleymens – Joost Van Hyfte ‘Knechten van de Koers’

Wanneer

  • Zaterdag 9 oktober 2021 – 20u15

Waar

  • GC De Kroon

Inkom

  • €22,00: kassa
  • €20,00: voorverkoop
  • €18,00: abonnement
  • €11,00: jongerencultuurpasbocholt

 

Start ticketverkoop:

-Verkoop abonnementen vanaf di 7 september – 9u00: telefonisch, per mail of aan de balie 

-Verkoop losse tickets vanaf do 9 september – 9u00: online, telefonisch, per mail of aan de balie 

 

   x

 

Christophe Vandegoor – Jelle Cleymans – Joost Van Hyfte

‘Knechten van de Koers’

Koers in Vlaanderen is heilig. Net als voetbal, frieten en Manneken Pis. Koers is lijden en afzien, door weer en wind, op kasseistroken in de Vlaamse Ardennen of onder een brandende zon op de flanken van een Alpencol.

Maar wat maakt wielrennen nu zo mooi en aantrekkelijk? Dat zijn de verhalen! Verhalen vol heroïek over de heldenmoed van renners, de prachtige overwinningen en de onwaarschijnlijke tegenslagen.

In Knechten van de koers bekijken Jelle Cleymans, Joost Van Hyfte  en Christophe Vandegoor het wielrennen door hun eigen bril. Cleymans (acteur en zanger) als wielerliefhebber, Vandegoor (commentator) als verteller en Van Hyfte (stand-upcomedian) als een moderne hofnar. Joost heeft namelijk totaal niets met wielrennen … .

Het resultaat is een cocktail van hilarische anekdotes, onverwachte opdrachten en nostalgische verhalen. Nu eens op de hoge snelheid van een massasprint, dan weer trager en op souplesse als een gevleugeld klimmer.

Drie topmuzikanten, Jo Mahieu, Dirk Van der Linden en Yves Baibay sleuren je live mee op zoek naar momenten van ontroering, zowel in de koers als in de muziek. Alsof je zelf in het peloton zit.

Met: Jelle Cleymans – Christophe Vandegoor – Joost Van Hyfte – Jo Mahieu (gitaar) – Dirk Van der Linden (Hammond) – Yves Baibay (drums)

 

www.christophevandegoor.be – www.jellecleymans.be  – www.joostvanhyfte.be